Borrelhapje: Gevulde champignons met roomkaas en Old Alkmaar

Ingrediënten:

Ingrediënten voor 6 personen.

  • 250gr champignons
  • 150gr Old Alkmaar Sublime 15 maanden natuurgerijpt (http://www.oldalkmaar.nl/old-alkmaar-sublime-1)
  • 165gr Paturain
  • 50gr Pijnboompitjes
  • Italiaanse kruiden (hoeveelheid naar eigen wens)
  • 1 eetlepel olijfolie


Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de champignons. Verwijder de steeltjes en snijd gedeeltelijk de inhoud eruit. Bak ondertussen de pijnboompitjes goud bruin. Vul de champignons met de Paturain. Rasp de Old Alkmaar en verdeel over de gevulde champignons. Bestrooi de champignons met de pijnboompitten en Italiaanse kruiden. Zet ze in een ingevette ovenschaal in het midden van de oven en bak in ca. 15-20 minuten gaar.